Unna Nordic – Ilta Cleansing Oil – puhdistusöljy 100 ml

Unna Nordic – Ilta Cleansing Oil – puhdistusöljy 100 ml

Varastossa

Kuvaus

Ilta on hajusteeton puhdistusöljy ihon hellävaraiseen syväpuhdistamiseen. Se on kevyen tuntuinen ja hyvin levittyvä puhdistustuote. Ilta sisältää ravitsevia luonnonöljyjä, jotka poistavat iholta meikin, epäpuhtaudet ja ilmansaasteet. Puhdistaa myös vedenkestävän silmämeikin. Viinirypäleen siemenöljy ja risiiniöljy ravitsevat ihoa ja tekevät siitä pehmeän.

Puhdistusöljyä suositellaan käytettäväksi osana kaksoispuhdistusta, ennen puhdistusemulsiota tai geeliä, mutta sen voi myös poistaa kostealla puhdistusliinalla tai kasvosienillä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Pakkauskoko 100 ml.


Käyttöohje:
Levitä pieni määrä Ilta-puhdistusöljyä kuivalle iholle ja pyörittele sitä iholla hellästi. Pyyhi kasvot kostealla puhdistusliinalla tai kasvosienillä. Jos teet kaksoispuhdistuksen, levitä geeli / emulsio hieromisen jälkeen öljyn päälle ja jatka pyörittelyä. Tämän jälkeen huuhtele kasvot.

Hillan kosmetologien vinkki: Voit tehdä Ilta Puhdistusöljyllä syväpuhdistavaa öljyhierontaa. Levitä pieni määrä Iltaa puhtaille kasvoille ja hiero rauhallisesti 10min. Tämän jälkeen voi iholle levittää esim. Paju kuorinta-naamion ja antaa tuotteiden olla iholla vielä 15min (voit tehostaa vaikutusta menemällä saunaan). Pese pois ja ihosi on kirkas & syväpuhdas. Suosittelemme!

Vegaaninen. Tuotteella on Fi-Natura -ekosertifikaatti. Eläinkokeetonta suomalaista luonnonkosmetiikkaa.


INCI:
Ingredients: Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis Seed Oil, Tocopherol, Olus Oil