Juuren Putiikin kotimaiset luonnonkosmetiikkasarjat

Unna Nordic -tunne metsä ihollasi

Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon ovat olleet inspiraation lähteenä Unna Nordic-sarjalle.

Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistusmiskykyä.

Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät mm. antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä, virkistävää mustakuusta, sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa.

Ostoksille

Ekopharma Helsinki -onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista

Kotimaiset marjat keräävät voimansa Suomen pohjoisen luonnon pitkästä valoisasta kesästä ja puhtaasta luonnosta. Pohjolan marjat sisältävät valtavan määrän ravinteita ja ylellistä siemenöljyä. Ne ovat ihanteellista ravintoa ihollemme ja koko kehollemme. Luonnonmarjat ovat myös todella hyvin siedettyjä ja sopivat hyvin herkkäihoisille.

Ostoksille

HET · KI · NEN

"Pehmeä sammal jalkojesi alla. Piikikkäät männyn neulaset kädessäsi. Rauhallinen metsä hämärässä ja valtava taivas yöllä. Sydänpuun tuoksu. Päästä irti tarpeettomasta. Luo rituaaleja uudelleen ja pääse lähemmäksi juuriasi. Aloita ajatteleminen yksinkertaisesti."

Hetkinen cosmetics kunnioittaa pohjoisen erämään viisautta ja sen tarjoamia hyötyjä. Eri puiden parantavien ominaisuuksien tuntemus auttoi kehittämään ihoa rahoittavia, tasapainottavia ja virkistäviä hoitotuotteita kaiken ikäisille ihoille.

Ostoksille